Ferrari mallisto

Ferrari – näytä kuka on isäntä talossa

Maatalouskoneet, traktorit, pienkoneet sekä muut koneet ympäri Suomen

Maatalouskoneiden legendat ovat saapuneet Suomeen. Ferrarin laajasta tuotevalikoimasta löytyy koneita joka lähtöön: mökillä möyrimiseen, metsässä urakointiin, pihalla puuhailuun, kiinteistöjen huoltoon, pienimuotoiseen viljelyyn tai vaikkapa golfkentälle.

Ulkomailla laajaa arvostusta osakseen saaneet Ferrari-traktorit ovat tunnetusti lujatekoisia ja laadukkaita. Tehokkaat moottorit, varmatoimiset vaihteistot ja optimaalinen voimansiirto takaavat erinomaisen suosituskyvyn luotettavalle ja väsymättömälle työjuhdalle.

Kun Ferrarin innovatiivisessa suunnittelussa ja muotoilussa on pantu painoa myös turvallisuudelle, ergonomialle, käyttömukavuudelle ja ympäristöystävällisyydelle, ei monitoimitraktorista haaveilevan valinta ole enää vaikea. Ferrarilla näytät, kuka on isäntä talossa.

Ferrarit soveltuvat todella hyvin myös kasvihuone viljelijöiden tarpeisiin. Suhteellisen kapea ja ketterä runko-ohjattava Ferrari Cobram V65 AR, siirtyi metsätöistä kasvihuoneelle töihin... ja omistaja on tyytyväinen!

Tutustu Suomen kattavaan jälleenmyynti- ja huoltoverkostoomme!

Katso jälleenmyyjät »

Ota yhteyttä