Cobram V65 MT

Cobram V65 MT on pyöräohjattava traktori rehun leikkaamiseen, jossa vaaditaan tehokasta, luotettavaa ja turvallista kyseiseen tarkoitukseen ja etenkin kalteville alueille suunniteltua konetta. Cobram V65 MT -traktorit on suunniteltu kestämään erittäin kovaa käyttöä ja kuormitusta. Niiden suunnittelussa on panostettu suorituskykyyn – ja etenkin turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen. Turvakaaret, mukavat ohjaamot ja ainutlaatuiset hallintalaitteet suorastaan toivottavat kuljettajan tervetulleeksi käytännölliseen ohjaamoon.

Traktorin erittäin alhainen painopiste takaa erinomaisen vakauden rinteissä ajettaessa. Riittävä maavara puolestaan takaa sen, että leikattu rehu kulkee esteettä traktorin ali.

Self Cleaning System® on innovatiivinen puhdistusjärjestelmä, jonka kaksoistuuletin pitää jäähdyttimen ja ilmanottosäleikön puhtaana. Näin jäähdytysjärjestelmään ei pääse kulkeutumaan pölyä tai likaa rehun leikkaamisen ja käsittelyn aikana.

Dual Floating System® -järjestelmä tehostaa takanostolaitteen toimintaa ja pitää siihen kytketyt laitteet juuri oikealla korkeudella, jotta niitä olisi mahdollisimman helppo käyttää.

Lataa esite (PDF)

moottori

Uuden Cobram-sarjan kaksi VM-moottoria ottavat kaikki tehot irti jokaisesta polttoainepisarasta.

_ VM D753 E3 2,2-litrainen, vapaasti hengittävä kolmisylinterinen rivimoottori, diesel. Tuottaa 49 hevosvoimaa 2600 r/min käyntinopeudella.

_ VM D753 TE3 2,2-litrainen, kolmisylinterinen turboahdettu rivimoottori, diesel. Tuottaa 56 hevosvoimaa 2600 r/min käyntinopeudella.

VM on kehittänyt tätä uusinta mallia varten uuden EGR-järjestelmän, joka on asennettu moottorin sisäpuolelle. Järjestelmä kierrättää pakokaasuja ja palauttaa ne palotilaan sopivasti sekoitettuna, mikä alentaa typpioksidipäästöjä (NOx) ja polttoaineen kulutusta merkittävästi.

Käyntinopeus on rajoitettu 2600 kierrokseen polttoaineen kulutuksen, melutason ja tärinän pienentämiseksi sekä käyttömukavuuden parantamiseksi. Tämä ei vaikuta kuitenkaan maksimitehoon, sillä kaikkien moottorien maksimivääntö saavutetaan 1950–2100 r/min käyntinopeuksilla.

Kaikki tällä sivulla olevat tiedot on annettu vain tiedoksi, ja niitä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

COBRAM 55 COBRAM 65
Valmistaja VM VM
Malli D753 E3 D753 TE3
Sylinterien lukumäärä 3 3
Iskutilavuus 2230 2230
Imutapa Vapaasti hengittävä Turbo
Päästönormit Tier 3 Tier 3
Teho (kW/Hv) 36 / 49 41,2 / 56
Nimelliskierrokset (rpm) 2600 2600
Vääntömomentti (Nm/rpm) 140 / 2100 185 / 1950
Jäähdytys Vesi Vesi

Kaikki tällä sivulla olevat tiedot on annettu vain tiedoksi, ja niitä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

vaihteisto

AINA OIKEA VAIHDE
Synkronoitu ja Sincro-suunnanvaihtajalla varustettu 24 vaihteen vaihteisto on helppokäyttöinen ja siinä on erittäin tarkat ja progressiiviset vaihdevälit. Vaihteiston kaikki neljä aluevaihdetta on suunniteltu niin, ettei niiden pikavaihteissa ole päällekkäisyyksiä, joten löydät aina oikean vaihteen kaikkiin töihin.

4WD
Jatkuvan nelivedon ansiosta pystyt työskentelemään turvallisesti kaikenlaisissa maastoissa ja hyödyntämään Cobram-traktoreiden erinomaiset pito- ja turvallisuusominaisuudet.

AINUTLAATUINEN VAIHTEISTO
Vaihteisto on integroitu OS-Frame-runkoon: ratkaisussa on vain yksi akseli ja yksi keskinivel, mikä takaa parhaan mekaanisen suorituskyvyn. Kyseessä on siis yhtenäinen rakenne, joka on valmistettu yhdevaletusta rautavaloksesta. Koneen keskiosassa oleva nivel antaa etuakselin heilahdella taka-akseliin nähden jopa 15 astetta, joten traktori pysyy erittäin vakaana myös rinteissä.

KYTKIN, JOKA KESTÄÄ YHTÄ PITKÄÄN KUIN KONEKIN
Vaihteiston LONG-LIFE-kytkin on öljyjäähdytteinen monilevykytkin, joka ei vaadi säätö- tai huoltotoimenpiteitä. Kytkin on säädettävä ja progressiivinen. Se on sijoitettu vaihteiston sisään moottorin ulkoneman pienentämiseksi, mikä pienentää myös traktorin kokonaispituutta.

JARRUT, JOTKA SELVIYTYVÄT MISTÄ TAHANSA
Viimeisintä sukupolvea edustavat öljyjäähdytteiset monilevyjarrut takaavat erinomaisen pitävyyden ja jarrutustehon kaikissa olosuhteissa. Seisontajarrussa on käytännöllinen ja ergonominen kahva, joten kuljettajan on helppo käyttää sitä myös silloin, kun istuin on käännetty päinvastaiseen ajosuuntaan.

kuljettaja

Cobram-traktoreiden kuljettajan paikka on luokkansa parhaimpia. Se on mukava, ergonominen, käytännöllinen ja turvallinen – ja poikkeaa muiden valmistajien traktoreista vain hyvällä tavalla. Ajosuunnan vaihtaminen onnistuu helposti, sillä kuljettajan istuimen, ohjauspyörän ja kojelaudan muodostama moduuli kääntyy ympäri viidessä sekunnissa ilman, että mitään liitäntöjä täytyy irrottaa ja kytkeä uudelleen.

Käytännöllisen kojelaudan ja digitaalisten mittareiden ansiosta kuljettajan on helppo hallita koneen kaikkia toimintoja.

Cobram MT -sarjan traktoreissa on nelipalkkinen turvakaarijärjestelmä, jonka alusta on tuettu kumi-metallisaranoilla. Käyttömukavuutta voidaan parantaa myös Luxury- ja Comfort-ohjaamoilla. Comfort-versiossa on myös ilmastointi ja hyvän näkyvyyden takaavat suurikokoiset lasipinnat.

hydrauliikkajärjestelmä

Hydrauliikkajärjestelmän suorituskyky on yksi erikoiskäyttöön tarkoitettujen traktoreiden tärkeimmistä ominaisuuksista. Uusissa Cobram MT -traktoreissa käytetään kaksipiiristä järjestelmää, jossa on lämmönvaihdin ja jonka toisistaan riippumattomat pumput takaavat 36 l/min virtausnopeuden ja jopa 180 baarin käyttöpaineen.
Takana oleviin hydraulisiin liitäntöihin voidaan liittää suurta hydraulista kapasiteettia laitteita, joita käytetään usein esimerkiksi heinänkorjuussa.

Tehokkaissa takanostolaitteissa on käytännölliset ja monipuoliset liitännät, joihin voidaan liittää mitä tahansa markkinoilla olevia laitteita.

mitat

A B C D E* F* G* H* P** P***
COBRAM 55 MT 1040 1390 400 2830 2025/
2096
1137/
1159
190/
295
1489/
1595
1530 1590
COBRAM 65 MT 1040 1390 400 2830 2025/
2096
1137/
1159
190/
295
1489/
1595
1560 1610

*) min/max
**) paino mukaan lukien runko
***) paino mukaan lukien ohjaamo