Vega MT

Hyvän projektin onnistuminen edellyttää useiden erilaisien ratkaisujen kehittämistä. Niinpä kehitimme Vega-sarjasta viisi erilaista versiota, joista kukin on suunniteltu vastaamaan erilaisten asiakkaidemme jokapäiväisiä vaatimuksia.

Vega MT on pyöräohjattava traktori rehun leikkaamiseen, jossa vaaditaan tehokasta, luotettavaa ja turvallista kyseiseen tarkoitukseen ja etenkin kalteville alueille suunniteltua konetta.
Traktorin erittäin alhainen painopiste takaa erinomaisen vakauden rinteissä ajettaessa. Riittävä maavara puolestaan takaa sen, että leikattu rehu kulkee esteettä traktorin ali.

Vega MT -sarjan traktoreissa on suojakaaret sekä innovatiivinen Self Cleaning System® -puhdistusjärjestelmä, jonka kaksoistuuletin pitää jäähdyttimen ja ilmanottosäleikön puhtaana. Näin jäähdytysjärjestelmään ei pääse kulkeutumaan pölyä tai likaa rehun leikkaamisen ja käsittelyn aikana.

Takanostolaitteen toimintaa tehostava Dual Floating System® -järjestelmä pitää kytketyt laitteet oikealla korkeudella, jotta niitä on mahdollisimman helppo käyttää. Järjestelmän ansiosta Vega MT -traktorit soveltuvat loistavasti heinänkorjuuseen.

moottori

Vega-sarjan kaksi VM-moottoria ottavat kaikki tehot irti jokaisesta polttoainepisarasta.

_ VM D754 TE3 3-litrainen, nelisylinterinen turboahdettu rivimoottori, diesel. Tuottaa 79 hevosvoimaa 2 300 r/min käyntinopeudella.

_ VM D754 IE3 3-litrainen, nelisylinterinen turboahdettu rivimoottori, diesel. Tuottaa välijäähdyttimen ansiosta 91 hevosvoimaa 2 300 r/min käyntinopeudella.

VEGA 85 VEGA 95
Valmistaja VM VM
Malli D754 TE3 D754 IE3
Sylinterien lukumäärä 4 4
Iskutilavuus 2970 2970
Imutapa Turbo Turbo Intercooler
Päästönormit Tier 3 Tier 3
Teho (kW/Hv) 58 / 79 67 / 91
Nimelliskierrokset (rpm) 2300 2300
Vääntömomentti (Nm/rpm) 274 / 1800 420 / 1000
Jäähdytys Vesi Vesi

Kaikki tällä sivulla olevat tiedot on annettu vain tiedoksi, ja niitä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

vaihteisto

MEKAANISET NESTEVAIHTEET
Moottorin suorituskyvystä ei ole mitään hyötyä ilman hyvää vaihteistoa. Sincron uudessa 32-vaihteisessa vaihteistossa on synkronoitu suunnanvaihtaja sekä vinohampainen vaihdepyörästö. Tämä laadukas vaihteisto mahdollistaa huippuluokan suorituskyvyn, käyttömukavuuden ja ajettavuuden. Vaihteiston kaikki neljä aluevaihdetta on suunniteltu niin, ettei niiden pikavaihteissa ole päällekkäisyyksiä, joten löydät aina oikean vaihteen kaikkiin töihin.

NELIVETO, JOKA VOIDAAN KYTKEÄ TARVITTAESSA POIS PÄÄLTÄ
Sähköhydraulinen ohjaus mahdollistaa nelivedon poiskytkennän etuakselilta. Tällä ratkaisulla saavutetaan hyvä pito ja ajettavuus jyrkissä rinteissä ja epätasaisessa maastossa, ja tarvittaessa myös riittävä ajonopeus maanteillä.

AINUTLAATUINEN VAIHTEISTO Uusi vaihteisto on integroitu OS-Frame-runkoon: ratkaisussa on vain yksi akseli ja yksi keskinivel, mikä takaa parhaan mekaanisen suorituskyvyn.
Ajoneuvojen keskiosassa oleva nivel sallii etuakselin heilahdella taka-akseliin nähden jopa 15 astetta, joten traktori pysyy erittäin vakaana myös rinteissä.

PRO ACT -KYTKIN
LONG-LIFE-kytkin on öljyjäähdytteinen hydraulinen monilevykytkin, joka ei vaadi säätö- tai huoltotoimenpiteitä.
Tämän kevyen ja progressiivisen kytkimen suorituskyky perustuu sen PRO ACT -järjestelmään. Suunnikkaan muotoinen kytkinpoljin toimii progressiivisesti, minkä ansiosta siinä ei ole lainkaan välystä. Kytkin toimii siis aina loogisesti ja miellyttävästi.

TÄYSIN YLIVOIMAISET JARRUT
Neljä öljyjäähdytteistä ja uusinta hydrostaattista ohjausteknologiaa hyödyntävää monilevyjarrua takaavat erinomaisen pitävyyden ja jarrutustehon kaikissa olosuhteissa. Hydrostaattinen ohjaus toimii jarruvoiman jakojärjestelmänä, joka lähettää jarrupoljinta painettaessa saman jarrupaineen kaikille neljälle renkaalle.

Vega-malleihin voidaan asentaa myös ainutlaatuinen BRAKE-OFF-seisontajarru, joka aktivoituu automaattisesti, kun moottori sammutetaan. Kun moottori on käynnissä, seinsontajarrua voidaan käyttää helposti kojelaudassa olevasta painikkeesta.

Vega-traktoreiden kuljettajan paikka on luokkansa parhaimpia. Se on mukava, ergonominen, käytännöllinen ja turvallinen – ja poikkeaa muiden valmistajien traktoreista vain hyvällä tavalla. Kuljettajan istuin, jonka alusta on tuettu kumi-metallisaranoilla, takaa huippuluokan käyttömukavuuden.

Normaalia leveämpi kuljettajan istuin ja sen säätimet on tehty mittatilaustyönä kuljettajien toiveiden mukaan, eli ohjaimet ja vivut on sijoitettu ergonomisesti ja intuitiivisesti.Käytännöllisen kojelaudan ja digitaalisten mittareiden ansiosta kuljettajan on helppo hallita koneen kaikkia toimintoja.

Vega-sarjan kaikissa isodiametrisissa malleissa on käännettävä kuljettajan moduuli (istuin-ohjauspyörä-kojelauta), jonka kääntäminen käy helposti ja turvallisesti.

Vega MT -sarjan traktoreihin on asennettu vakiona suojakaaret. Vaativimmat asiakkaamme valitsevat kuitenkin usein jonkin saatavilla olevista mukavista ohjaamoista, joiden jousitus ei ole yhteydessä traktorin suojakaareen, mikä takaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden ja olosuhteet. Ohjaamoista on saatavilla Lusso- ja Comfort-versio. Comfort-versiossa on ilmastointi ja helposti vaihdettavissa oleva pölynsuodatin.

hydrauliikkajärjestelmä

Hydrauliikkajärjestelmän suorituskyky on yksi erikoiskäyttöön tarkoitettujen traktoreiden tärkeimmistä ominaisuuksista.
Vega-traktorissa on kaksipiirinen hydrauliikkajärjestelmä, jossa on itsenäisesti toimivat pumput ja lämmönvaihdin:
- ensimmäisen pumppu on varattu ohjaustehostinta varten ja sen kapasiteetti on 31 l/min,
- toinen pumppu on varattu nostolaitetta ja sen liitäntöjä varten ja sen kapasiteetti on 31 l/min (saatavilla myös 49 l/min) ja käyttöpaine jopa 180 baaria.

Takaosassa on kahdeksan hydraulista liitäntää, joihin voidaan liittää suurta hydraulista kapasiteettia vaativia laitteita. Tällaisia laitteita käytetään usein esimerkiksi viinitarhoissa.Vaativimpia asiakkaitamme varten traktoreihin voidaan asentaa myös sähköisesti ohjattava Joy-Stick, jolla voidaan ohjata sekä hydrauliikkajärjestelmää että nostolaitteita.

Tehokkaissa takanostolaitteissa on käytännölliset ja monipuoliset liitännät, joihin voidaan liittää mitä tahansa markkinoilla olevia laitteita. Traktoreihin voidaan asentaa tarvittaessa myös ohjattava vedon- ja asennonsäätöjärjestelmä, jos liitettävät laitteet sitä edellyttävät.

Vega-traktorit voidaan varustaa tarvittaessa myös käytännöllisellä etunostolaitteella, jossa on neljä hydraulista liitäntää. Etunostolaite parantaa traktorin monikäyttöisyyttä.

Vaativimpia asiakkaitamme varten traktoreihin voidaan asentaa myös sähköisesti ohjattava Joy-Stick, jolla voidaan ohjata sekä hydrauliikkajärjestelmää että nostolaitteita.

mitat

A B C D E* F* G* H* P** P***
VEGA 85 AR 1142 1495 563 3200 2050/
2150
1121/
1221
237/
337
1697/
1974
2300 2390
VEGA 95 AR 1142 1495 563 3200 2050/
2150
1121/
1221
237/
337
1697/
1974
2300 2390

*) min/max
**) paino mukaan lukien runko
***) paino mukaan lukien ohjaamo